Rregullat e perdoruesit ne #Shqiperia!

1. Nuk lejohet flood i cfaredolloji, tekstual, klone, proxy, notice, etj!

2. Nuk lejohen proxy te pasigurta, dhe ne rast shkelje do te merren masa dhe per ato te sigurta!

3. Nuk lejohen war-scripts dhe per pasoja qe ato sjellin do merren masa te rrepta!

4. Nuk lejohet te shkruash me reverse me bolds ose me underline!

5. Fjalori i keq dhe ofendimet ne main do te ndeshkohen nga operatoret e kanalit. Nuk lejohen reklamat kanalet, serverat, website, etj!

6. Mos jepni asnje informacion real mbi veten tuaj, derisa te njihni dhe te besoni ne personin me te cilin flisni, kjo eshte thjesht mbrojtje per ju, por sigurisht jeni te lire te veproni si te doni!

7. Mos nxirrni asnje informacion privat mbi userat e tjere. Cfaredo lloj informacioni qe do te kete te beje me privacy-n e userave te tjere, i thene pa miratimin e personit ne fjale, do ndeshkohet rende!

8. Ndalohet hyrja ne dhome me pseudonim ofendues apo ofensiv ndaj userave te tjere!

9. Ndalohet rreptesisht cdo lloj reklame ne dhomen kryesore, qofte adrese interneti apo dhome tjeter!

10.Ndalohet perdorimi i vazhdueshem i shkronjave te medha (psh KESHTU) dhe perseritja e shpeshte e te njejtes fjali!

11.Ndalohet perdorimi i gjuheve te tjera pervec shqipes edhe anglishtes!


Privacy Policy!

Chato Shqip ka krijuar këtë deklaratë privacy për të treguar angazhimin tonë të fortë për jetën private. Në vijim zbulon mbledhjen dhe shpërndarjen e praktikave të informacionit për Web site: Chato Shqip

Shënim i rëndësishëm për Fëmijët nën 18:

Fëmijët nën 18 nuk janë të lejuar të përdorin ndonjë nga chat dhomat tona ose lejohen të mos marrin pjesë në asnjë mënyrë, apo formë në këtë website.

Chato Shqip është një komunitet që lejon përdoruesit për të bashkëvepruar përmes mesazheve në dhoma chati. Dhomat e chatit janë të gjitha të arritshme nëpërmjet Apps celular për Android dhe IOS. Të gjithë përdoruesit duhet të jenë 18 vjeç ose më shumë për të marrë pjesë.

Për Prindërit: Privacy për fëmijët

Webfaqja jonë nuk ka qëllim, synim përdorimi nga femijë nën moshën 18 vjeç.

Ky website është një website i përgjithshëm audiencë, duke mos lejuar në asnjë mënyrë përdorimin nga fëmijë nën moshën 18 vjeç. çdokush që përdor shërbimet tona duhet të jetë i kujdesshëm para së të dërgojë mesazhe me përmbajtje të dhënash personale ndërmjet Internetit dhe chatrooms.


Ok. Mbylle kete dritare.